Parkering

VELKOMMEN TIL ET BILLETTLØST PARKERINGSSYSTEM!

På Linderud Senter registreres bilen din automatisk ved inn- og utkjøring, og du trenger ikke trekke billett ved ankomst. Du registrerer bilnummeret ditt på betalingsautomat ved avreise, eller betaler automatisk ved å registrere ditt betalingskort under. Du kan også få faktura i posten.  Les mer under betalingsalternativer.

Register ditt betalingskort og du vil automatisk bli trukket for parkering.

Registerer deg her

BETALINGSALTERNATIVER

1. BETALINGSAUTOMAT:

Betalingsautomater er plassert ved utgangene. Tast inn ditt registreringsnummer, og betal for tiden du har parkert ved avreise.

Du finner betalingsautomatene ved vindfanget ved parkeringshuset på plan 1, og vindfanget Coop Mega/McDonalds og Narvesen på plan 2.

 

2. BETAL PÅ NETT INNEN 48 TIMER:

Gå inn på  min.onepark.no  og "Betal innen 48 timer", tast inn bilens registreringsnummer og betal.

 

3. FAKTURA:

Dersom du ikke betaler i h. t. et av betalingsalternativene over (1-3) vil bilens eier få tilsendt faktura for parkeringen i posten med et administrasjonsgebyr på 45 kroner.

PRISER:

Vi har 2 timer gratis parkering i P-hus og på uteparkeringen. Etter 2 timer er prisen 30,- per påbegynte time. Gjelder både ute og inne. 

Kiwi har sin egen kundeparkering utenfor butikken, her parkerer du gratis i 1 time mens du handler. 

SPØRSMÅL OG SVAR

Hva slags endringer er det i parkeringssystemet på Linderud?

Gode og tilgjengelige parkeringsmuligheter er viktig for våre kunder og for oss på Linderud Senter. Vi har i noen år prøvd ut et nytt parkeringssystem som skal bidra til et bedre parkeringstilbud for kundene våre. Bakgrunnen for dette er at vi dessverre har mange som bruker Linderud som parkeringsplass uten at de bruker senteret.
Dermed blir det færre plasser til våre kunder som faktisk kommer og skal handle, gå til legen eller ta seg en kopp kaffe.

 

Hva koster det å parkere på senteret?

Vi har 2 timer gratis parkering i P-hus og på uteparkeringen. Etter 2 timer er prisen 30,- per påbegynte time. Gjelder både ute og inne. 

Ordningen gjelder også kjøretøy med handicapbevis. 

 

Kiwi har sin egen kundeparkering utenfor butikken, her parkerer du gratis i 1 time mens du handler. 

 

Hvordan fungerer parkeringssystemet?

Systemet vårt er billettløst, så du trekker derfor ikke billett når du kommer til senteret. Ved avreise registrerer du bilnummeret ditt på betalingsautomatene. Har du stått parkert under to timer kan du dra uten å registrere dette.

Hos oss slipper du risikoen for parkeringsbot. Få ting er mer irriterende enn parkeringsbøter, og det er viktig for oss å ha en løsning hvor vi unngår det. Bilen registreres ved inn- og utkjøring, og du kan selv velge hvordan du vil betale for det. Enkelt og greit.

 

ONEPARKS Kundeservice kan du nå på 22 84 92 00.

 

Ladeplasser

 Vi har både hurtigladere og normalladere på BKK på senteret. På uteparkeringen vår har vi 8 hurtigladeplasser og i p-huset har vi 8 normalladere.
 

Appen "Bilkraft" må benyttes for å betale for ladingen: 
Normalladere koster 10 øre per minutt og 2,50,- per kWh. 
Hurtigladerne koster 1,25,- per minut og 2,90,- per kWh.