Parkering

VELKOMMEN TIL ET BILLETTLØST PARKERINGSSYSTEM!

På Linderud Senter registreres bilen din automatisk ved inn- og utkjøring, og du trenger ikke trekke billett ved ankomst. Du registrerer bilnummeret ditt på betalingsautomat ved avreise, eller betaler automatisk ved å registrere ditt betalingskort under. Du kan også få faktura i posten.  Les mer under betalingsalternativer.

Register ditt betalingskort og du vil automatisk bli trukket for parkering.

Registerer deg her

 

BETALINGSALTERNATIVER

1. BETALINGSAUTOMAT:

Betalingsautomater er plassert ved utgangene. Tast inn ditt registreringsnummer, og betal for tiden du har parkert ved avreise.

Du finner betalingsautomatene ved vindfanget ved parkeringshuset på plan 1, og vindfanget Coop Mega/McDonalds og Narvesen på plan 2.

2. BETALING PÅ HJEMMESIDE:

Du kan registrere ditt betalingskort og bilens registreringsnummer her.

Fremtidige parkeringer vil bli trukket automatisk på kortet.

3. BETAL PÅ NETT INNEN 48 TIMER:

Gå inn på  min.onepark.no  og "Betal innen 48 timer", tast inn bilens registreringsnummer og betal.

4. FAKTURA:

Dersom du ikke betaler i h. t. et av betalingsalternativene over (1-3) vil bilens eier få tilsendt faktura for parkeringen i posten med et administrasjonsgebyr på 40 kroner.

 

PRISER:

Det skal ikke være dyrt å parkere hos oss, og vi har lagt vekt på at våre besøkende skal ha fordeler av dette systemet. Her får du en oversikt over priser og satser.

P-PLASSER UTE:

Første time gratis

Andre time 5,-

Tredje time 5,-

Etter 3 timer 30,- per påbegynte time.

P-HUS:

3 timer gratis

Etter 3 timer 30,- per påbegynte time.

 

SPØRSMÅL OG SVAR

Hva slags endringer er det i parkeringssystemet på Linderud?

Gode og tilgjengelige parkeringsmuligheter er viktig for våre kunder og for oss på Linderud Senter. Vi har i noen år prøvd ut et nytt parkeringssystem som skal bidra til et bedre parkeringstilbud for kundene våre. Bakgrunnen for dette er at vi dessverre har mange som bruker Linderud som parkeringsplass uten at de bruker senteret.
Dermed blir det færre plasser til våre kunder som faktisk kommer og skal handle, gå til legen eller ta seg en kopp kaffe.

Vil det nå koste penger å parkere her?

Både ja og nei. I P-huset er det 3 timer gratis parkering. Etter 3 timer koster det 30 kroner per påbegynte time.

Ute er første time gratis, time to og tre koster 5 kroner, og deretter koster det 30 kroner per påbegynte time.

Ordningen gjelder også kjøretøy med handicapbevis.

Hvordan fungerer det nye parkeringssystemet?

Systemet vårt er billettløst, så du trekker derfor ikke billett når du kommer til senteret. Ved avreise registrerer du bilnummeret ditt på betalingsautomatene. Har du stått tre timer i parkeringshuset, eller en time på plassen ute kan du dra uten å registrere dette.

Hos oss slipper du risikoen for parkeringsbot. Få ting er mer irriterende enn parkeringsbøter, og det er viktig for oss å ha en løsning hvor vi unngår det. Bilen registreres ved inn- og utkjøring, og du kan selv velge hvordan du vil betale for det. Enkelt og greit.

ONEPARKS Kundeservice kan du nå på 07275.